nyfikengullogo

VÅRA SHOWER

NyfikenGul levererar den perfekta festen!

PARTYBAND - COVERBAND
NyfikenGul är det perfekta valet för er som vill ha en riktig partystämning på er fest. Som ett av Göteborgs mest populära partyband och coverband, har NyfikenGul ett fantastiskt utbud av både gamla och nya hits som garanterat kommer att få era gäster att dansa och sjunga med.

Med en bred reportoar av allt från funkig 70-tals disco och rockmusik till moderna houselåtar, kommer NyfikenGul att få era klackar att lyfta och taket att skaka. Och oavsett om ni planerar en afterski, afterbeach eller sommarfest, kommer NyfikenGul att leverera den perfekta musiken för kvällen.

Inga spelningar är för stora eller för små för oss. Vi har erfarenhet av att spela på allt från små privata fester till stora företagsevent, och vi vill alltid leverera en fantastisk upplevelse för alla.

NyfikenGul erbjuder även en helhetslösning med ljud och ljusteknik för alla typer av tillställningar. Om ni önskar DJ, gästartister eller en Spotifylista, så löser vi det också. Så varför inte ta chansen att boka NyfikenGul för att säkerställa att er tillställning blir till en riktig fest!


FEST & BRÖLLOP

NyfikenGul har lång erfarenhet av att spela på bröllop och privata fester eller födelsedagar, och kan erbjuda olika paketlösningar. Från vigsel/mingel till partyband och DJ långt in på småtimmarna.

Kontakta oss så hittar vi upplägget som passar er bäst!

Boka band till bröllop eller fest? Klicka på våran PDF för exempel på olika paket.


FÖRETAGSEVENT

Middagsunderhållning i världsklass! Planerar du ett större event eller företagsfest med sittande gäster är NyfikenGuls Dinnershow det självklara valet för en elegant och komplett underhållning till erat evenemang.

Våra shower innehåller olika teman på musikmedleyn som: ABBA, QUEEN, James Bond, 80-tals show, rock och romantik.

Samarbetet med olika artister ger en unik bredd med allt ifrån luftakrobatik, magiker till musikunderhållning.
En kväll kan börja med mingel till softa toner från bandet vid gästernas ankomst. Under middagen kör vi några pop ups. När borden dukats av spelar vi en längre show där det är dax att dansa loss till gamla och nya hits!

VANLIGA FRÅGOR

Det är inget problem. Vi samarbetar med en mängd olika kvinnliga artister.

Det kan vi göra efter överenskommelse.

Vi har två trådlösa mikrofoner för tal.

Med bra planering så löser vi det!

Det funkar jättebra! Kontakta oss på Nyfikna Event för upplägg och info.

Vi spelar hits från 70-talet till nutid. Disco, house, pop, rock, hårdrock m.m. En fin bit för alla som vi brukar säga.

Självklart! Med våra shower har vi underhållit för både stora och små företag i flera år. Från dom minsta caféerna till Svenska Mässan och Scandinavium! 

Varför vi heter Nyfikengul är en fråga som ni får ta med bassisten…